Over mij

Marco van 't Klooster in de kerk van El Marañón in het district Soná in de provincie Veraguas, Republiek Panama.Ik ben Marco van ‘t Klooster. Ik ben 31 jaar oud, en woon in inmiddels al weer 10 jaar een prachtig appartement in de binnenstad van Roermond.

Na bijna 9 jaar gewerkt te hebben bij EyeFactory ben ik nu 4 jaar freelancer bij Kerk en IT waar ik websites en apps maak voor de kerk maar ook help als systeembeheerder bij kerk gerelateerde instellingen. Ik haal daar veel voldoening uit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te fietsen, foto’s en video’s te maken. Op deze website komt je veel van mijn foto’s en video’s tegen die ik heb gemaakt.

Ik ben een allround muziek liefhebber maar mijn voorkeur gaat uit naar (Spaanstalige) Christelijke muziek, traditionele Panamese muziek en ook reggaeton. Ik ben een echte muziek junk.

Verder ben ik een praktiserend Rooms-katholiek en ben ik veel in de kerk te vinden. Ik ben in 2019 naar de Wereld Jongeren Dagen in Panama geweest. Daar ben ik verliefd geworden op Panama. Het is een prachtig land, een mooie cultuur maar vooral fantastische mensen.

Als laatste wil ik nog graag vertellen dat ik het leuk vind om met huisautomatisering bezig te zijn, en als je mij wat beter kent dan zal je wel gemerkt hebben dat mijn huis bijna volledig geautomatiseerd is.