Over mij  

Marco van 't Klooster in traditionele Panamese kleding in Soná in de provincie Veraguas, Republiek Panama.Ik ben Marco van ‘t Klooster. Ik ben 33 jaar oud, en woon inmiddels alweer 11 jaar in een prachtig appartement in de binnenstad van Roermond.

Na bijna 9 jaar gewerkt te hebben bij EyeFactory ben ik nu 6 jaar fulltime freelancer bij Kerk en IT waar ik al ruim 10 jaar websites, apps en video's maak voor de kerk, ook help ik als systeembeheerder bij kerk gerelateerde instellingen. Ik haal daar veel voldoening uit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te fietsen, foto’s en video’s te maken. Op deze website komt je veel van mijn foto’s en video’s tegen die ik heb gemaakt.

Ik ben een allround muziek liefhebber maar mijn voorkeur gaat uit naar (Spaanstalige) Christelijke muziek, traditionele Panamese muziek en ook reggaeton. Ik ben een echte muziek junk.

Verder ben ik een praktiserend Rooms-katholiek en ben ik veel in de kerk te vinden. Ik ben in 2011, 2016 en 2019 naar de Wereld Jongeren Dagen geweest. Tijdens de WJD in 2019, nu 5 jaar geleden, ben ik verliefd geworden op Panama. Het is een prachtig land, een mooie cultuur maar vooral fantastische mensen waar ik graag elk jaar terugkom.

Als laatste wil ik nog graag vertellen dat ik het leuk vind om met huisautomatisering bezig te zijn, en als je mij wat beter kent dan zal je wel gemerkt hebben dat mijn huis bijna volledig geautomatiseerd is.