Ik ben Marco van ‘t Klooster. Ik ben 30 jaar oud, en woon in in een prachtig appartement in de binnenstad van Roermond.
Na bijna 9 jaar gewerkt te hebben bij EyeFactory ben ik nu 3 jaar freelancer bij Kerk en IT waar ik websites en apps maak voor de kerk maar ook help als systeembeheerder bij kerk gerelateerde instellingen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te fietsen, foto’s en video’s te maken. Op deze website komt je veel van mijn foto’s en video’s tegen die ik heb gemaakt. Ik ben een all-round muziek liefhebber maar mijn voorkeur gaat uit naar Christelijke muziek, oude hits en ook reggaeton .

Verder ben ik een praktiserende Rooms-katholiek en maak ik graag daaraan gerelateerde reizen zoals de Wereld Jongeren Dagen en Lourdes en doe ik mee met de jongerenactiviteiten van ons bisdom. Sinds de Wereld Jongeren Dagen in Panama in 2019 ben ik verliefd geworden op Panama. Het is een prachtig land, een mooie cultuur maar vooral fantastische mensen.

Als laatste wil ik nog graag vertellen dat ik het leuk vindt om met domotica bezig te zijn, en als je mij wat beter kent dan zul je wel gemerkt hebben dat mijn huis bijna volledig geautomatiseerd is.

Deze post is ook beschikbaar in: Spaans