Ze heeft een drain aangelegd gekregen om het wondvocht af te tappen. Na een aantal dagen kwam er niks of bijna niks meer uit, maar het begon wel te lekken. Toen is ze nadat de thuiszorg is geweest naar het ziekenhuis gegaan, en daar bleek dat het slangetje van de drain helemaal verstopt zat, en dat het helemaal vol zat met wondvocht. Toen is er een aftap kraantje aangelegd om het vocht weg om de zoveel tijd weg te laten lopen. Nu is ze al een paar keer naar het ziekenhuis geweest, om het vocht weg te laten lopen. Dat deed de chirurg die haar heeft geopereerd. Nu is dat donderdag ook gebeurd, en heeft hij dat via de wond in de rechterborst gedaan. Donderdag avond had ze het hele koude handen, en een heel warm hoofd. Gertjan zij dat het misschien kon lekken, en ze keek, en der hele bh was rood van het bloed, toen zijn ze 's avonds naar het ziekenhuis gegaan, en daar bleek dat ze een infectie heeft, en koorts.

Misschien ook interessant voor jou?