Mijn moeder is met de laatste bestralingen bezig. Die zijn nu gericht ze moet nu nog 4 keer. Die gerichte bestralingen zijn veel erger. Bij de ander betalingen kreeg ze eerst een brandplek onder haar borst. Nu is dat na een gerichte bestralingen op een ander plek vele malen erger. Volgens mijn moeder voelt het aan of je een schaaf plek hebt. Die heb ik ook wel eens en als je dan onder de douche staat doet dat stervens zeer. Nu is het zo dat die wonden niet snel genezen, zeker nu ze met die bestralingen bezig is, en volgens de dokter zijn die plekken van het gerichte bestralen als laatste dicht. En daar loopt ze nu de hele dag mee rond. Ik zou niet graag rond willen lopen met een brandplek waarvan je weet dat die de eerste tijd niet geneest.

To be continued...

Misschien ook interessant voor jou?