Na een tijdje geleden het eerste bericht geschreven te hebben over de knieën van mijn moeder, hier weer een bericht.

Morgen moet ze naar de anesthesist voor een afspraak te maken en misschien hoort ze dan gelijk wanneer de operatie op de planning staat. Na de vakantie wordt als het goed is haar rechterknie doorgezaagd. Er komen dan metalen pinnen in. Ze moet 3 dagen in het ziekenhuis blijven. Mocht er iets niet goed gaat blijft ze een week, maar daar gaan we niet vanuit.

Ze moet dan 3 maanden revalideren. Dat houdt in ze misschien niet naar boven kan. Ze bijna de hele dag beneden is, de was op zolder niet kan doen, niet boven achter haar pc. Maar ook dat ze niet kan eten koken. Er komt dus een hoop bij ons terecht. We zullen haar er dan ook door heen slepen.

Het ergste van alles is nog wel dat ze met krukken moet lopen. Je zou dan denken dat is toch handig, omdat je je knie niet mag belasten. Maar haar arm dan? Ze moet haar armen zo veel mogelijk ontzien, dus dan maar de rolstoel. (De trap op?)

We zullen wel zien hoe het gaat lopen. Eerst maar lekker uitrusten, voordat de "bouwvakkers" haar knieën onder handen nemen.

Misschien ook interessant voor jou?