We hebben lekker uitgeslapen na de lange rit van zaterdag. Na het ontbijt hebben we overlegt wat we gingen doen. We gingen maar op pad, en zijn eerst naar het brandweer feest in Herrischried geweest. Daar was niet veel te beleven, behalve dat iedereen om 12 uur dronken achter het bier met bradwürst te zitten. Daarna gingen we richting Göwihl daar is vlak bij een waterval die we zouden gaan bezichtigen. Daar is niks van gekomen, omdat de auto niet zo stijl kan rijden. En lopen was ook geen optie.

We hebben maar besloten om naar een wat grotere plaats te gaan en dit was Laufenburg. Daar zijn we een aantal uur geweest. We hebben waar wat gedronken, en zijn over de brug geweest, die midden in het stadje lag, en zo in Zwitserland geweest. De brug loopt over de Rijn die de 2 landen daar scheidt. We hebben in het Duitse gedeelte van Laufenburg Grieks gegeten. Dit was goed verzorgd en erg lekker.

Misschien ook interessant voor jou?