Om half 8 zijn we vertrokken richting ons vakantiehuisje in Niedergebisbach. Zo rond half 9 zaten we al bij Venlo. Daar hebben we even een pauze genomen. Na een kwartiertje gingen we alweer verder. Rond 10 uur hadden we zin in koffie, en we reden naar de eerstvolgende drinkgelegenheid.

Om half 12 hebben we bij Moseltal foto's gemaakt. Dat was erg indrukwekkend. Daarna hebben we bij Hauxberg langs de A61 en Münchberg (A5) nog pauzen gehouden voordat we bij het huisje waren. De laatste 40 kilometer waren erg mooi. Dit kwam doordat we langzamerhand steeds hoger in de bergen kwamen, en er daar een geweldig uitzicht te zien is.

Bij aankomst bij de huisjes, konden we eerst het goede huisje, met kamer, niet vinden. Nadat gevonden te hebben we de spullen uitgepakt en boodschappen gedaan.

Misschien ook interessant voor jou?