Het is nu bijna 3 weken geleden dat mijn moeder is geopereerd. Ze is daarmee op de helft van de zes weken voor ze bij de dokter moet komen. Nu is het zo dat ze vandaag bij de dokter is geweest. Ze had eigenlijk een afspraak voor vrijdag staan, omdat haar been zo dik is. Bij de arts aangekomen, een gesprek, en wat bloed af laten nemen. En toen kwam de uitslag. Ze heeft trombose. Ze dacht dat eigenlijk zelf al wel, en toen de uitslag dat bevestigde, werd er een heel plan opgezet. Ze moet stoppen met haar pijnstillers en overgaan op de paracetamol, dit omdat de Diclofenac bloedstollend is, en dat moet ze nu juist niet hebben. Daarnaast heeft ze andere spuiten gekregen. Ze had andere om trombose tegen te gaan. Ook moet ze bloedverdunners slikken, wat betekent dat als ze zich stoot het bloed eruit spuit, en het niet zo gauw dicht is.

Nu moet ze morgen nog een spuit halen bij de apotheek, omdat in het ziekenhuis ze er maar een hadden. Ook moet ze morgen de trombosedienst bellen om het verder te bespreken.

"Hoe word ik een junk? Les 1: Spuiten en slikken"

Misschien ook interessant voor jou?