Vorige week is mijn moeder naar de dokter geweest. Ze heeft te horen gekregen dat de voortgang goed gaat, en de knie begint vast te groeien. Ze moet nu 3 maanden gaan revalideren. Ze mag daarbij haar been wat meer gebruiken. Ze is daar al volop mee bezig.

Ze is zaterdag stiekem naar de rommelmarkt van de kerk gegaan, en heeft gisteren de zoldertrap al 2 keer beklommen. Daar was ze al 6 weken niet meer geweest. Ze heeft mij wat werk uit handen genomen door een paar wassen te draaien. Het gaat nu dus al wat beter, maar nog steeds niet zoals je zou willen.

Met die trombose gaat het redelijk. Ze heeft nu bloedverdunners en daardoor krijgt ze heel snel blauwe plekken. Ze wordt helemaal beurs van het prikken, en als ze een wondje heeft spuit het bloed eruit. En dan te bedenken dat we bijna geen last hebben van muggen.

"De slak bereikte de ark van Noach door vol te houden."

Misschien ook interessant voor jou?