Vanochtend zijn we vroeg vertrokken naar de Plaza del Pilar waar de slotviering plaatsvond met de bisschop van het Aartsbisdom Zaragoza.

Na afloop van de mis zijn we op weg gegaan naar Madrid. We reden langs de Atlantische Oceaan om de Pyreneeën te ontwijken. Toen we in Madrid aankwamen, zijn we naar een Sporthal gereden vlakbij metrostation Pavones. Daar hebben we na strenge instructies boekjes ontvangen en hebben we onze slaapspullen uitgerold.

's Avonds zijn we naar metrostation Sol gegaan. Daar zijn we in de buurt gaan eten met onze voedselbonnen. Onze pastoor was zo druk bezig om op de kaart te kijken dat hij niet in de gaten had dat we in een homo buurt liepen. Wij hebben die avond heerlijk gegeten bij Fun Eating. Als voorafje kregen we gazpacho (koude soep) en als hoofdgerecht hebben we Pasta gegeten met mie. Ondanks de buurt was het een geslaagde maaltijd.

Misschien ook interessant voor jou?