De WJD in Krakau, Polen was een superleuke reis. Van het warme onthaal in het gastgezin, de dagen in Krakau tot aan de dagen na de WJD heb ik veel vreugde ervaren van onze eigen jongeren, de jongeren uit Polen en zeker ook vanuit de hele wereldkerk.

Ik heb dit filmpje in ongeveer 6 uur in elkaar gezet. Het was een hele opgave om 2 en een halve week in filmpje in 4:35 te proppen. Ik had verwacht om dit tot 1 oktober mee bezig te zijn, maar dankzij de Heilige Geest is dit supersnel gegaan.

Over het algemeen ben ik nu nog steeds erg gelukkig. Ik kan met een dankbaar hart terugkijken op de mooie tijd die achter mij ligt. Maar zoals Fr. Rijo al zij: "Het leven gaat vooruit". Dit net als het gedicht van de voetstappen in het zand.

WJD 2016 Krakau Polen Aftermovie

Misschien ook interessant voor jou?