Tijdens mijn vakantie in Panama werd ik om half 4 in de nacht wakker gemaakt om naar het strand te gaan. Ik dacht, deze mensen zijn dronken. Maar toe ik na een kwartier nogmaals werd wakker gemaakt dacht ik, wat bezielt deze mensen.

In het donker gingen we naar het strand. Ik heb in de auto verder geslapen. Bij de aankomst op het strand was het nog donker. Toen we er net waren begon het iets licht te worden. Uit eindelijk was de zonsopkomst prachtig.

Ik ben weer een ervaring rijker want zoiets in het echt zien is echt fantastisch. Ik heb het geprobeerd vast te leggen, maar dat is niet helemaal goed gelukt. Mijn camera kon de werkelijkheid niet een-op-een kopiëren zoals de werkelijkheid is.

Na een heerlijk dagje zwemmen waar ik lekker verbrand ben ging ik even in de rij staan om op de foto te gaan met de vis die de vissers gevangen hadden. Ik heb de vis niet aangeraakt omdat die nog verkocht wordt, maar ik als rare Europeaan was de enige.

Misschien ook interessant voor jou?