Vandaag zijn we op bedevaart gegaan naar Onze-Lieve-Vrouwe van Ommel. Nadat ik mijn hart had uitgestort bij Onze-Lieve-Vrouw hebben we wandeling gemaakt in het kruiswegpark dat erbij is. Na een heerlijke lunch in Gemert hebben we de restjes overgelaten aan de wespen.

’s Middags brachten we een bezoek aan het Boerenbondsmuseum. Als je mijn blog van gisteren hebt gelezen dan zul je denken: “Marco houdt toch niet van musea?” Maar dit is niet zomaar een museum. Het is een openluchtmuseum met allerlei dingen waar ik veel te jong voor ben, maar ons mam veel over verteld heeft en laten zien. Dus er waren veel herkenningspunten. We hebben veel gelachen en ook in de speeltuin was een leuk moment van vertier. Dus dit is het type musea die ik wel leuk vind.

Eén foto wil ik graag uitlichten. De foto met het clowntje. Ik heb hier een foto van gemaakt, maar ik hoop oprecht dat ik hier niet weer nachtmerries van krijg. Als kind van een jaar of 6-7 heb ik een clown gezien in een schuurtje waar ik misschien wel 10 jaar lang steeds dezelfde nachtmerrie van had. Daar heb ik nu gelukkig geen last meer van.

Al met al een geslaagde dag. Wat is het toch heerlijk om je eigen tijd te kunnen indelen. Dank aan God voor deze mooie dagen.

Misschien ook interessant voor jou?