Bidden in een andere tijd

Bidden in een andere tijd

Ik kreeg de vraag of ik voor iemand in Panama wil bidden. Dat doe ik natuurlijk vaker, zeg maar dagelijks. Maar vandaag werd het wel wat gecompliceerd.

Op moment van schrijven is er een tijdsverschil van 7 uur met Panama. Dus als ik ga ontbijten gaan mijn vrienden naar bed. Als ik ga lunchen worden mijn vrienden wakker, bij mijn diner hebben mijn vrienden de lunch en als ik naar bed ga, dan hebben mijn vrienden hun diner.

Ik bad in de kerk voor dat degene dat die morgen geholpen zou worden. Maar eigenlijk is het vandaag. Toen dacht ik het is deze morgen, maar nee het is eigenlijk deze middag. Begrijp je het nog? Ik niet meer.Gelukkig doet God niet zo moeilijk en helpt hij op het juiste moment... God's liefde kent geen grenzen van tijd.

Misschien ook interessant voor jou?