In mijn vorige blogpost was ik een beetje negatief. Het kwam omdat ik gisteren gestrest was en graag wilde delen wat ik heb meegemaakt. Vandaag put ik mijn vreugde uit de voorbije week.

Ik ben een week op tournee geweest met de Nederlandse replica van het Wereldjongerendagen kruis door Nederland. Ik kan je van alles vertellen over de WJD. Ik werd op een gegeven moment weggesleurd uit een gesprek omdat ik vol enthousiasme vertelde over mijn ervaringen van de WJD. Ik kan uren en uren blijven praten over deze mooiste ervaringen van mijn leven. Zelfs na uren praten raak je niet uitgepraat.

Ik kan hier ook duizenden woorden schrijven, maar het lijkt mij handiger als je naar de aftermovie kijkt. Op de video is zelfs nog maar een klein beetje te zien van de drie weken durende tournee die in Nederland is geweest. Het is een klein voorproefje wat er volgend jaar in Lissabon te wachten staat.

Dus áls ik voor de vierde keer mee ga naar de WJD, dan heb ik nog meer diepere energie en vreugde om de gekruisigde Christus te verkondigen. Hij is niet dood, Hij is verrezen en leeft. Hij leeft in mijn hart en dat van miljoenen jongeren wereldwijd.

Dus sta op en kom in beweging. Kijk voor meer informatie op wjd.nl

Hieronder vind je de aftermovie die ik gemaakt heb tijdens de reis met het kruis.

WJD Kruistour Aftermovie

Misschien ook interessant voor jou?