Het is vandaag de dag voor Kerstmis. Ik ben wat aan het opknappen na twee dagen van ziekte. Het gaat wat beter, maar ik voel mij niet goed genoeg om naar de kerk te gaan deze kerst. Gelukkig wordt er live stream aangeboden, en kan ik zo dus meevieren.

De timing is buitengewoon slecht, als je op 21 december ziek wordt en de griep krijgt, dan is dat alles behalve fijn. Maar ik zou Marco niet zijn, als ik niet het positieve er in kan zien. Ik heb nu nog enkele weken voor ik op vakantie ga. Dus het is beter dat ik het nu heb gehad, dan dat het pas na Kerstmis is. Ik heb nu voldoende tijd om te herstellen.

Dus ook al wordt deze Kerst buitengewoon bijzonder en ook al gaat het niet zoals ik wil. Of ik nu ziek ben ja of nee, Jezus wordt toch wel geboren. Ook in jouw hart?

Misschien ook interessant voor jou?