Vanochtend gingen we naar de winkels toe om een sombrero te kopen. Het was niet gelukt en na 10 keer wijzigingen van de afspraken ben ik de tel kwijtgeraakt. Ik laat het maar gewoon gebeuren. Ik ben tenslotte in Panama.

Uiteindelijk gingen we naar de rivier en daar ben ik weer een ervaring rijker. We kwamen aan en na het veroveren van een plek in de schaduw bleek het niet geschikt. We gingen naar het hoger gelegen deel. Ik ging zwemmen totdat ik van de waterval afviel. Dat is weer eens wat anders.

Daarna gingen we de vissen voeren. Het waren geen piranha's die mijn bloed hadden geroken, maar gewone visjes die een stukje chips kregen, waar niet veel van over bleef.

In de avond gingen we naar Santiago om de sombrero te komen. Eerst naar de Mall daar kochten we waterschoenen voor mij omdat met teenslippers best gevaarlijk is in de rivier. We aten lekker pizza en wilde net de sombrero gaan kopen toen er een stortbui over kwam. Na een halfuur gewacht te hebben, tot het droog werd, gingen we weer naar huis.

Dus ik heb nu eindelijk ook ervaring met het regenseizoen. Al is het nu zomer.

Misschien ook interessant voor jou?