Gisteren en vandaag waren 2 dagen voor echte levensgenieters. Gisteren gingen we naar Santiago de Veraguas om de sombrero te kopen. Dat was snel gelukt. Na het nemen van foto's in het park van Santiago, wat is omgetoverd voor het Chinese nieuwjaar, gingen we een lekker frappuchino te drinken.

Nadat we terugkeerde ben ik naar de mis gegaan en heb ik nog wat foto's gemaakt. Ik kreeg mooie cadeaus van mijn vriend Jorge met wie ik vandaag heb afgesproken.

We gingen naar het park van San Isidro de Labrador (Sint Isidorus de Arbeider / Sint Isidorus van Madrid) om samen te kletsen.

Daarna gingen we teenslippers kopen omdat die de andere bij de val van waterval kapot waren gegaan. Ik heb een grote maat voor Panamese begrippen dus de grootste maat was een maatje kleiner dan wat ik eigenlijk nodig heb. Maar ach, ik ben in Panama. Alles is goed.

Na het eten van een heerlijke Flan (soort taartje met karamel wat niet lang buiten de koelkast kan blijven) in restaurante Raíces gingen we met de bus naar de Iglesia de San José (Kerk van Sint Jozef) en het naastgelegen heiligdom van Padre Guembe. Het bleek maar een klein stukje. Het heiligdom en de kerk waren erg mooi was en brachten veel herinnering naar boven haalde van de WJD.

Het waren geslaagde dagen. Alles is hier geweldig.

Misschien ook interessant voor jou?