Ik heb een volledige identiteitscrisis. Ik weet niet wie ik ben of wat ik ben.

Ik woon nu 11 jaar in Limburg. Ik heb nog nooit zo lang op één plek gewoond. Ben ik nu een Limburger of een Hollander? In 2019 ben ik naar de WJD in Panama geweest. Sindsdien spreek ik in Nederland tot vervelens toe Spaans. Ik heb veel heimwee naar mijn geliefde Soná. Dus ben ik nu een Nederlander of een Panamees?

En op de vraag wat ik ben bedoel ik niet of ik een transgender ben. Maar of ik überhaupt wel een menselijke natuur heb. Ik zou eerder denken dat ik een amfibie ben. Op een gemiddelde zaterdag slaap ik uit en na het ontbijt ga ik computeren en verder relaxen. Vandaag is een tropische dag. Ik sta vroeg op, doe boodschappen, ben aan het wassen, maak de vriezer schoon, en ga ik dweilen.Ik ben dus zeer actief bij warm weer. Mijn vrienden in Panama hebben het heet in de zomer. Ik kan best goed presteren bij 30°C. Ik ben zelfs veel actiever bij 30°C. Ik kom tot leven. Ben ik misschien een reptiel of amfibie?

Dus tja, wie of wat ben ik? Ik ben geëvalueerd van een koelbloedige Hollander naar een tropische Sonanees die in Limburg woont. Of te wel, compleet gestoord.

Misschien ook interessant voor jou?