Het afgelopen jaar zijn er veel dingen veranderd. Vorig jaar toen ik kwam was de pandemie geweest. Toen wist ik dat er veel veranderd zou zijn. Bijvoorbeeld het afstand houden in de kerk. Ik wist dit jaar dat dat wel anders zou zijn. Het leven hier staat in ieder geval niet stil en ontwikkeld zich.

Veel dingen zijn ook het zelfde gebleven. De hartelijkheid van de mensen. Het lekkere eten. Met name mijn moeder María kan nog steeds goed koken. Het voelt dus echt als thuiskomen. Het is hier echt heerlijk. Het voelt als een tweede huis.

In Nederland geven we de planten water met water. Maar je kan het ook doen met ijs uit de vriezer.

Ook in de centrale winkelstraat is het als vanouds. Lekker winkelen en met veel (oude) bekenden praten. Het is hier fantastisch!

Misschien ook interessant voor jou?