Vandaag is het zover. Ik ga terug naar het land waar ik mijn hart verloren heb. Ik ga naar Panama om mijn geliefde familie en vrienden weer op te zoeken.

Gisteren ben ik in een dunne zomerjas van huis vertrokken en door de vrieskou naar luchthaven Schiphol gegaan. De reis tot nu toe is erg voorspoedig verlopen. Ik heb veel geluk gehad en hoefde niet veel buiten te wachten in de kou.

Vanochtend ben ik aangekomen op een zonnige luchthaven. Het ziet er al zomers uit, maar het vriest toch 4 graden buiten.

Volgens de weersverwachting zal het in Panama Stad vandaag 32 graden zijn. Dus dat is een hele overgang. Gelukkig heb ik inmiddels ervaring en is het eerste wat ik doe als we geland zijn mijn trui uittrekken. Die zal ik de rest van de vakantie niet meer nodig hebben.

Misschien ook interessant voor jou?