De reis naar mijn vrienden in Soná en in de provincie Veraguas zit er bijna op. Het was een geweldige reis met veel ontmoetingen met oude vrienden en ook veel nieuwe vrienden. Van sommige vriendschappen kun je zeggen dat ze voor het leven zijn. Ze zijn dan ook geworteld op een basis van liefde. En deze ontspringt in de Kerk.

Onze Vader in de hemel heeft mij op geheel eigen wijze in contact gebracht met de mensen hier doormiddel van de WJD. Panama stad is niets voor mij. Het is te groot en te gevaarlijk. Ik verblijf er ook maar 2 dagen. De eerste en de laatste dag. Hier in het wonderschone Veraguas zijn de mensen vol liefde. Ze hebben misschien niet zoveel geld als dat ik dat heb. Maar de mensen zijn in ieder geval veel rijker.

Het is niet gelukt om met iedereen op de foto te gaan. Maar hier zomaar wat foto's van vrienden. De foto's zijn genomen op verschillende locaties in de provincie Veraguas en een foto in Costa Rica aan het begin van deze geweldige vakantie. Vaak zijn de foto's genomen bij de rivier. Dat is een bron van nieuwe vriendschappen. Vrienden voor het leven. Kameraden tot de laatste dag.

Misschien ook interessant voor jou?